Muut hyvinvointipalvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia – hevosavusteisesti tai etänä

Kaipaatko uutta näkökulmaa elämääsi?

Kuormittaako arki, opinnot tai työ?

Askarruttaako jokin elämäntilanteesi asia?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalankynnyksen keskusteluapua ”ihan tavallisille” ihmisille. Se on tavoitteellista ja asiakaslähtöistä työskentelyä, jossa keskitytään asiakkaan valitsemiin asioihin, joihin hän hakee apua. Terapiassa hyödynnetään voimavaralähtöisesti asiakkaan omaa oivaltamista, jolloin hänen vahvuutensa ja voimavarat tulevat hyödynnettyä hyvinvoinnin edistäjänä. Tapaamisia voi olla 1–20, joista sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ratkaisukeskeinen lyhytterapia soveltuu silloin kun arki, opinnot tai työ kuormittaa, elämäntilanteessa on jokin askarruttava asia tai solmukohta, johon toivoo muutosta. Lyhytterapia soveltuu myös surun, kriisin ja lievien mielenterveydenhaasteiden tueksi.

Hevosavusteinen ratkaisukeskeinen lyhytterapia toteutetaan luonnon keskellä terapiatallillamme, jossa työskentelemme myös terapiahevosten kanssa. Hevoset tuovat terapiaan läsnäolollaan hyväksyvän ilmapiirin kohdata haastaviakin asioita. Hevosten kanssa toimiessa kehomieli yhteys vahvistuu ja ne auttavat meitä tulemaan tietoiseksi tästä hetkestä. Hevosten peilatessa tunnetilojamme, pääsemme harjoittelemaan ja vahvistamaan muun muassa itsesäätelytaitojamme. Aikaisempaa hevoskokemusta ei tarvitse olla!

Hinta: 80€/60 min   120€/90 min

Tiedustelut ja varaukset: info@elamyksenohjat.fi tai 0405949543

Kiitos rohkeudestasi tulla hakemaan uutta suuntaa elämääsi!

Asiakkaiden palautetta:

”Sain paljon hyviä havaintoja ja keinoja tasapainottaa arkeani. Koen, että sain näkyväksi ne asiat elämässäni, joihin tarvitsen muutosta. Ja keinoja havainnoida itseäni, toimintaani – eli mahdollisuuden vaikuttaa.”

”Kysymykset olivat todella hyviä ja sai minut johdateltua pienimpienkin asioiden äärelle, kun oma mieli seikkaili suuressa kaaoksessa eikä löytänyt mitään johtolankaa.”

”Oivallus, että se mitä kaipaan ja tarvitsen on loppujen lopuksi helposti toteutettavissa.”

**********