Hyvinvointia hevosesta

Tarjoamme asiakkaillemme ratsastusterapiaa, ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä muita hyvinvointipalveluita.

Pieni, rauhallinen tallimme sijaitsee maaseudulla luonnon keskellä. Tarjoamme mukavat tehtävään koulutetut hevoset sekä yksilöllisen ohjauksen. Aidattu ja valaistu ratsastuskenttä, ramppi selkään nousua varten, pellot ja metsätiet luovat monipuoliset puitteet. Tallin tiloista löytyy lämmin varustehuone ja puucee. Meille on mahdollista tulla myös pyörätuolilla.

Tallimme kuuluu Green Care Finland -yhdistykseen. Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää ammatillista, vastuullista ja tavoitteellista toimintaa. Toiminnalla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Toimimme Green Care ajatuksen mukaisesti eläinavusteista menetelmää käyttäen.

Huolehdimme hevosten hyvinvoinnista tarjoamalla niille paljon ulkoilua laumassa ja huolellisen yksilöllisen hoidon. Tallimme hevoset ovat rauhallisia ja tehtäviin koulutettuja. Hevoset ovat kuitenkin eläimiä, joilla on säikähtäessään olemassa pakoreaktio. Hevosten kanssa tulee toimia rauhallisesti annettuja ohjeita noudattaen. Suosittelemme omaa vakuutusta.

Huomioi tallille tullessasi:

  • Pukeudu sään mukaisesti joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Liukkaita ja kahisevia materiaaleja on hyvä välttää. Ota mieluummin reilusti vaatetta mukaan, on helpompi riisua liika pois kuin olla viluissaan.
  • Jalkaan sään mukaiset kengät, jotka suojaavat jalat. Esim. vettä hylkivät korolliset vaelluskengät ovat hyvät.
  • Päähän pipo jossa ei ole tupsua, tällöin kypärä mahtuu paremmin. Tallilta saa lainaksi kypärän.
  • Saavu tallille sovittuna aikana. Sovittua aikaa aikaisemmin ei tarvitse tulla, paikalla voi olla vielä edellinen asiakas. Tulen Sinua vastaan tallin pihaan.
  • Mikäli käyt muilla talleilla, tulethan talliimme puhtailla kengillä ja vaatteilla, jotta vältymme hevosten tarttuvilta taudeilta.

Kiitos huomaavaisuudesta!